Måltider er noget vi deler sammen

om cafe holmen

Spisestedet med den bedste beliggenhed i Nykøbing

På cafe Holmen kan du kikke forbi til en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage. Du kan også blive lidt længere og nyde en af vores spændende og veltillavede retter. Alt er hjemmelavet, vi bager også selv vores brød og kager.

Om sommeren kan du nyde din mad på vores terrasse med sydlandsk stemning og udsigt udover lystbådehavnen.

Cafe Holmen danner rammen om mange glade, sjove og spændende begivenheder, store som små.

 

Den hyggelige gamle stationsbygning fra den tid, hvor der blev sejlet gods fra Glyngøre til Nykøbing danner rammen for;

  • Events
  • Foredrag
  • Selskaber
  • Salg af brugskunst
  • Vi forhandler varer fra forskellige lokale kunsthåndværkere som Furikon og Grawood Design, samt Ib Laursen, Speedtsberg, Cofur m.fl.

Det er en stor fornøjelse at byde jer velkommen i den gamle stationsbygning. Det skønneste spisested, Nykøbing Mors.

historien

Om den gamle stationsbygning

For en længe svunden tid var færgetrafikken mellem Nykøbing Mors og Glyngøre med robåd. Først i 1873 etableredes dampfærgetrafikken, en trafikform, som kom til at vare i godt 100 år, indtil Sallingsundbroen stod færdig i 1978.
Den gamle stationsbygning fra 1889 fungerede i gamle dage, som station for sejlads og godstransport til og fra Glyngøre. Stationen blev nedlagt i 1979 og nogle år senere, i 1986, blev den lavet til restaurant.

Restaurant Belle Epoque blev indrettet i de gamle venteværelser og godskontorer, og der hvor man før købte sin billet, er nu det køkken, hvor der i dag bliver tilberedt skønne måltider af første klasses råvarer.

Bygningen er nænsomt renoveret og rummer i dag nogle dejlige lyse lokaler, alle med udsigt over den gamle lystbådehavn. Der hvor den gamle færge i sin tid lagde til, har Cafe Holmen i dag sin egen bådplads, som kan benyttes af cafeens sejlende gæster.

vi forhandler lidt forskelligt

Følg os på facebook og instagram for at se vores nye lækre varer”