Mad som Medicin

100 DKK

Foredrag med Anna Iben Hollensberg

Ikke på lager

Kategori: Tags:

Beskrivelse

Mad Som Medicin – foredrag
Glad krop og lys i pæren – hele livet.
Sæt turbo på din mad – på celler, energi og velvære.
Ved speciallæge, functionel mediciner og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg
Om hvordan du direkte kan bruge vitalkost i din hverdag ud fra naturmedicinsk perspektiv. Og om hvor langt du faktisk kan komme ved at se i køleskabet frem for medicinskabet.

Få viden om hvorfor vi bliver syge og om de nye sygdomme vi ser. Bliv skarp på hvad der har betydning for vores sundhed. En krop der forsynes med de rigtige ægte næringsstoffer, som naturlige hele fødevarer giver, har ret svært ved at blive syg. Så hvor er det kæden hopper af, når vi ser at sygdomspresset øges alle steder?

Anna Iben viser hvordan vi sikrer os vi får den rette helende kost – med madglæde og nydelse. Og det er ikke altid så ligetil at gennemskue i denne komplekse, forurenede verden og mange modstridende budskaber. Men i virkeligheden er det meget enkelt.

Hvis ellers vi spiser den naturlige og næringstætte mad, som kroppen genkender og kan håndtere. Den levende opbyggende mad – der giver ro i hjernen og beroliger nervesystemet, harmoniserer hormonbalancen, styrker muskler og bindevæv, giver mere energi end det tager. De fødevarer er karakteriseret ved at de indeholder livsenergi, lys, de gode bakterier, mineraler og vitalstoffer. Og som opbygger os, celle for celle, så vi kan stå rank i verden.

Få svar på … Er sukker så skidt? Er kolesterolet så farligt? Skal vi alle være veganere? Er keto-kost den bedste måde at tabe sig på?

Om Anna Iben Hollensberg – speciallæge, heilpraktiker og den første eksaminerede læge i functional medicine i DK. Madnørd på både gourmet-, øko- og biokemi-måden.
Og det hele startede på Mors. Med landmænd i familien, en mor der dyrkede bønnespirer i vindueskarmen efter tips fra Husholdnings-foreningen, et makrobiotisk madkursus på Dueholmskolen og så ellers i køkkenet på Sallingsund Færgekro, hvor hun tilbragte en del flere timer end på gymnasiet.

Anna Iben anvender ernæringsterapi i sin daglige lægepraksis, som en afgørende indsats for at kroppen kan regenerere skader og defekter – og ændre sygdom til sundhed.
:: Holder foredrag om ”Mad Som Medicin” – Naturmedicin, Helbredende planter – brug dem, Madglæde er livsglæde, Sunde mødre & raske babyer, Få styr på dit blodsukker og få det godt, Din bæredygtige vægt, Nye veje i Alzheimer-behandlingen – ernæringens betydning for at undgå demens og mental forfald mm.
:: Forfatter til 5 bøger om functional foods – terapeutisk brug af mad.
:: Læge i Juice It Up-programmerne på TV.
:: Afholder GreenBoost-kurser – 3 ugers fokus-forløb, hvor deltagerne kommer på grøn, ketogen, turbo-kost, med juicer, smoothies og kurterapi.
:: Driver EDTA-klinikken i Silkeborg, med fokus på hjerte-kredsløbslidelser og livsstyrkende behandlinger.
:: Ejer og fagansvarlig på Nordic College of Natural Medicine, Silkeborg, der uddanner naturmedicinere/ heilpratikere og ernæringsmedicinere/ kostvejledere.
:: Mangeårig underviser i naturmedicinske fag – og en levende formidler og fortæller.