Foredrag “Strategien til succes”

100 DKK275 DKK

Tina Katja Lund Andersen

Coach & Mindset ekspert

Ryd

Beskrivelse

Tina Katja Lund Andersen gæster denne aften cafeen, hvor hun vil give os coachende redskaber der gør en forskel – til din egen strategi til succes.

Bliv ”Kaptajn” i dit eget liv og tag styring mod det liv, du virkelig ønsker dig.

Tina tror på, at vi alle har de ressourcer der skal til, for at vi kan finde ”Den Indre Verdensmester”, uanset hvem du er! Det handler ikke om, at DU skal blive den bedste i hele verden, men derimod om at blive den bedste i DIT liv, og gøre det DU drømmer om. Er du klar til at få mere ud af dit liv?

 

Om Tina:

Født og opvokset i København, har tvillinger og er i dag bosat i skønne Nordjylland. Jeg elsker her er højt til himlen og masser af frisk luft. Naturen er stedet hvor jeg finder hjem til mig selv og derfor er min Islandske hest min bedste ven.

Fagligt er jeg uddannet pædagog og har sideløbende taget en 3 årig psykoterapeut uddannelse, senere tog jeg en 1 årig overbygning indenfor chok trauma.

Da jeg blev leder i 2010 tog jeg en diplom i ledelse og har bl.a. gået fra den dårligste trivsel i kommunen til en af de bedste i hele Nordjylland. Den udfording har givet mig en af de største gaver i mit arbejdsliv. I 2015 valgte jeg at blive selvstændig og jeg elsker den frihed – livet som entreprenør giver mig.

Det bedste af det hele er at jeg hver dag coacher mennesker til at være tro mod dem selv og turde stå ved den de er! Jeg har over 1000 dokumenteret coachsessioner og har udviklet mit eget coach kursus og onlineforløb

Mit livsværk er virksomheden Den Indre Verdensmester, hjemmesiden her er opstået fordi jeg har specialiseret mig, og ønskede at sprede budskabet om succes strategi og meditations retreat.

Hvorfor gør jeg det ?
Fordi min livsmission er at få drømme til at blive til virkelighed, både for mig selv og sammen med DIG. Det er en helt unik gave jeg har og som falder mig utrolig nemt.

Yderligere information

Foredrag + vælg

"Ja tak, kommer til foredrag", "Ja tak til foredrag og lækker tapastallerken med 4 lækkerier, lidt sødt og kaffe til pausen", "Skipper foredrag, men ja tak til en lækker tapastallerken med lidt sødt"