Om os

Velkommen på Cafe Holmen

Spisestedet med den bedste beliggenhed Nykøbing Mors.

Kig forbi
– og synk ned i den hjemlige hygge og det hjemmelavede mad.

Mere end bare et spisested

Den hyggelige gamle stationsbygning fra den tid, hvor der blev sejlet gods fra Glyngøre til Nykøbing danner rammen for; 

  • Events
  • Foredrag
  • Brugskunst
  • Vi forhandler Furikon keramikvarer, THYA og Thylandia produkter.

Om sommeren er det at sidde på vores terrasse som at komme sydpå – der findes ikke et mere skønt sted. 

Historien om den gamle stationsbygning

For en længe svunden tid var færgetrafikken mellem Nykøbing Mors og Glyngøre med robåd. Først i 1873 etableredes dampfærgetrafikken, en trafikform, som kom til at vare i godt 100 år, indtil Sallingsundbroen stod færdig i 1978.
Den gamle stationsbygning fra 1889 fungerede i gamle dage, som station for sejlads og godstransport til og fra Glyngøre. Stationen blev nedlagt i 1979 og nogle år senere, i 1986, blev den lavet til restaurant.

Restaurant Belle Epoque blev indrettet i de gamle venteværelser og godskontorer, og der hvor man før købte sin billet, er nu det køkken, hvor der i dag bliver tilberedt skønne måltider af første klasses råvarer.

Bygningen er nænsomt renoveret og rummer i dag nogle dejlige lyse lokaler, alle med udsigt over den gamle lystbådehavn. Der hvor den gamle færge i sin tid lagde til, har Cafe Holmen i dag sin egen bådplads, som kan benyttes af cafeens sejlende gæster.

Nykøbing Mors

Cafe Holmen danner rammen om mange glade, sjove og spændende begivenheder, store som små – og de gamle bygninger er igen fyldt af glade forventningsfulde mennesker og så kan øen også byde på en fantastisk natur og så er vi så heldige at Jesperhus Blomsterpark ligger lige i nærheden. Se evt. mere på www.jesperhus.dk og www.visitmors.dk

Det er en stor fornøjelse at byde jer velkommen i den gamle stationsbygning. Det skønneste spisested, Nykøbing Mors

Venlig hilsen