Menu

Lidt til den søde tand

Kagemontre

Vi har ingen dessertkort.
Til gengæld har vi en montre som er fyldt med de lækreste hjemmelavede kager og lækkerier du kunne forestille dig. Kom selv og se.

Udover de hjemmelavede ting, har vi altid Flødeboller fra Chokoladekurven i Thy og lækre trøfler fra Trøfleriet i Thy.

Kort om chokoladekurven i Thy

Siden 1937 har du kunnet finde en lille chokoladebutik I hjertet af Thisted. I 2017 blev driften videregivet til den unge Thybo, Pernille Tophus. Pernille har sat nye standarder for lokalt håndværk. Med eget brand, bl.a de berømte håndlavede flødeboller.

Teamet bag Chokoladekurven er en stor familie, der arbejder med noget, som står deres hjerte nær : Chokolade og godt håndværk.

I mere end 80 år har butikken været dedikeret til at forkæle den søde tand, og det vil de blive ved med I mange år endnu…..

Trøfleriet i Thy

Thya forhandler en række specialiteter som vi sælger I Cafeen. Feks. Krydderier sirupper, marmelader, honning, snapse, gin og rom. Lækre fyldte trøfler overtrukket med tyk chokolade og lavet med kærlighed I Thy. Trøfleriet I Thy hører ind under Thya.

Thya er en lille familieejet virksomhed beliggende I Sjørring- på grænsen til Nationalpark Thy. Med udgangspunkt I vores kærlighed til Thy og den skønne natur I vores baghave, har vi udviklet en serie lækre delikatesser baseret på råvarer, man kan finde I naturen I og omkring Nationalpark Thy. Vi tror på Thy, og vi tror på, at de bedste produkter er dem, der produceres med omhu, kærlighed og respekt for naturen.

Thya forhandler en række specialiteter som vi sælger I Cafeen. Feks. Krydderier sirupper, marmelader, honning, snapse, gin og rom.